ONNISTUNEET TUOTEKUVAT MYYVÄT TUOTTEITASI

LAADUKKAAT TUOTEKUVAT HELPOTTAVAT YRITTÄJÄN ARKEA


Laadukkaat tuotekuvat helpottavat työtäsi, oli kyse sitten verkkokauppakuvista tai mainoksen kuvittamisesta. Hyvillä tuotekuvilla kasvatat myyntiä ja vahvistat brändiäsi.

Hyvä tuotekuva kiinnittää mielenkiinnon Hyvä tuotekuva kiinnittää asiakkaan mielenkiinnon ennen kuin asiakas ehtii lukemaan tuotekuvauksen. Se saa asiakkaan tutkimaan lisää tarjoamaasi tuotetta. Puhutteleva tuotekuva houkuttaa ja herättää tarpeen.

Houkutteleva tuotekuva aktivoi.

Hyvä tuotekuva saa asiakkaan tuntemaan.

Usein juuri tuotekuvat edustavat yritystäsi ensimmäisen kerran potentiaaliselle asiakkaallesi. Älä siis menetä mahdollisuuttasi vaikuttaa asiakkaan käyttäytymiseen.


KUVAT OIKEASSA MUODOSSA


Mikäli tarvitset kuvan, jossa tuote on pääosassa, voimme myös syvätä kuvan irti taustasta. Tällöin tuote on todellakin pääroolissa. Kuvat toimitetaan sinulle oikeassa muodossa ja ne ovat heti valmiita käyttöösi. Painotalo tarvitsee kuvan eri muodossa painettuun katalogiin, verkkokauppa ja yrityksesi kotisivut vaativat nettiin eri formaatin.


HYVÄT TUOTEKUVAT VÄLITTÄVÄT INFORMAATIOTA TUOTTEESTA

Tuotekuvat on käsitelty kevyesti; tuotteet on valaistu hyvin, värit vastaavat todellisuutta, tuotteet on aseteltu hyvin ja kuvasta välittyy jopa tuotteen struktuuri. Kun kuva on mahdollisimman aito ja vastaa totuutta, se todennäköisesti vastaa asiakkaan odotuksiin, kun hän päättää tilata tuotteesi verkkokaupasta.


ME KUVAAMME TUOTTEESI LAADUKKAASTI ERI TARKOITUKSIIN!


Asiakkaalle kuvattu persiljaa.

0 katselukertaa

OTA YHTEYTTÄ

Puh:

Tea 050 594 4659

Milla 044 297 4448

​​​visualistit.tea.milla@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon